I første omgang anbefales det ikke at lime et Föllinge gulv. Træ er et levende materiale som skal kunne give sig afhængig af temperatur og luftfugtighed. Udsættes det også for et stort pres f. eks fra tunge møbler er der risiko for at plankerne sætter sig fast i underlaget og revner. Limning egner sig bedst til mindre gulvoverflader, rektangulære rum med en bredde på max 6 m.
  Specialsavsmuld bruges ved limning. Dette bestilles særskilt.
  Brug almindelig trælim, der går ca. 1 l til 5-10 m² gulv.
  Gulvet kommer til at give sig afhængig af årstiden. Læg afstandsklodser mod alle vægge i størrelsen 0,8-20 mm for at få en ekspansionsfuge. Fugerne skjules med lister.
  Begynd lægningen ved den længste væg. Det første og det sidste bræt mod væggen limes ikke. Smør et jævnt lag lim i noten. Undgå at spilde på brædderne og tør overflødig lim væk med en klud. Sæt straks de limede noter sammen. Bank brædderne tæt sammen med en tung hammer og en ca 30 cm lang klods for ikke at ødelægge brædderne. Sid på knæ på det bræt der sidst er limet og lim det næste. Det sidste bræt mod væggen limes ikke. Når gulvet er lagt og limen er hærdet tages afstandsklodserne væk.
  Ved limning af 16 mm tykke brædder skal gulvet ikke have tungt pres da det kan sætte sig fast i underlaget og revne.
  Skruer må aldrig bruges til et limet gulv da det kan revne.
  Angående limning af vore tykke/brede planker fås en særlig monteringsvejledning.