Föllinge gulvet har et stort anvendelsesområde og findes blandt andet i kirker, forsamlingshuse, biblioteker, museer, forretninger, kontorer, villaer, sommerhuse samt i restaurerede kulturbygninger. Blandt vore kunder er Maria-kirken og Sturegallerian i Stockholm, Grythyttans Gæstgiveri og Schloßplön i Tyskland. 
  Gulvet findes i sorterne fyr, gran, eg, ask og birk og kan leveres i fire forskellige forarbejdninger: Herskabsgulve, renoveringsgulve, koniske gulve og kammergulve. Lægningen er parallel eller konisk, afhængig af hvilken type gulv man ønsker. Både væg- og loftpaneler kan laves på bestilling.
  Gulvplankerne sømmes eller skrues i bjælker, eller limes sammen i kanten som flydende gulv på et jævnt underlag som cement. Monteringen giver gulvet mulighed for at give sig med en åben fuge mellem gulv og væg.
Afhængig af hvordan gulvet skal se ud kan det behandles med olie, lak, lud og olie eller lud og sæbe. Skal gulvet have en farvetone kan det bejdses eller males med pigmenteret olie. Du bestemmer selv om plankerne skal leveres behandlede eller ubehandlede.